jer riječi i ideje mogu promijeniti svijet.

Clio's dreams stvoren je kako bi ostvario moj veliki san - da djeca vole učenje, a kada ga ne vole, da znaju kako ipak ostvariti svoje potencijale!

Krenite na putovanje kroz web-shop, a prijavom na newsletter stižu vam brojni savjeti za školu i učenje!

Store is loading
djeca trebaju naučiti kako, a ne što misliti.

EDUKACIJE

Ako se stalno borite s djetetom oko pisanja zadaće, učenja ili čitanja lektire ili ako imate osjećaj da se vaše dijete ne može koncentrirati ili ne zna otkud početi, plaši se škole ili jednostavno u školi nije sretno na pravom ste mjestu.

Uskoro će ovdje biti dostupan online program za sve one kojima je potrebno više podrške i znanja u tome da im djeca budu uspješnija i sretnija u školi, a roditelji manje opterećeni školskim problemima. Sastoji se od 6 velikih tema, sa snimljenim i pisanim materijalima koji će vam biti stalno dostupni online. Kako bi bili stalno u toku s novostima i saznali više, možete se prijaviti na besplatne novosti, koje vam stižu putem e-maila.

KONZULTACIJE

Ako više volite komunikaciju jedan na jedan i želite da vam pomognem riješiti probleme kroz individualne konzultacije, kliknite ispod kako bih vas mogla kontaktirati s više informacija.

ŠTO O CLIO KAŽU KUPCI?

Paket je stigao! Ja moram vama dočarati kako sam ODUŠEVLJENA!!! Naručujem razne stvari stavri od malih proizvođača, najviše za dijete, ali vaš paket je iskreno, nešto posebno...Ove mašnice, kutija, papir kojim ste umotali...ma to je preslatko! Učinio je da se moja curica i ja osjećamo jako posebno i bitno jednom umjetniku poput vas. Hvala hvala hvala! Jako ste nas razveselili i puno sreće u daljnjem radu!

Anđela M.