Prva pomoć za učenje

Online program za školu s manje stresa uz koji ćete se prestati raspravljati oko škole i brže doći do boljih ocjena

Uz ovaj program saznajete kako reagirati u teškim situacijama kada se djetetu ne da učiti, što napraviti kada vas dijete ne sluša te dobivate i knjižicu za dijete kojom ono samostalno uči o tome kako biti bolji učenik!

  • Stalno moram visiti s djetetom nad školskim zadacima, to je previše vremena utrošeno na brigu o školi!

  • Moje dijete pruža otpor prema školi ili učenju i često mu se nešto ne da ili stalno traži moju pomoć.

  • Zašto je škola danas tako teška? Ne mogu više toliko brinuti o školskim obavezama! Treba mi podrška.

  • Gubim vrijeme na rasprave s djetetom i novac na instrukcije da riješim problem, koji se stalno iznova opet javlja.

  • Ne znam kako nagovoriti dijete da treba učiti ili pisati zadaću.

pomoć u učenju
pomoć u učenju

Ovaj program je za vas ako se pronalazite u nekim od sljedećih rečenica:

Što možete očekivati nakon programa:

  • Moje dijete samostalno piše zadaću, a ja znam kako mu zaista pomoći ako zapne, bez da gubim puno vremena na to jer smo dobili alate koji nam u tome pomažu!

  • Znam kako pomoći svom djetetu sa školom i zadaćom, bez da gubim vrijeme na besmislene rasprave.

  • Teške situacije znam preokrenuti tako da iz njih možemo početi učiti.

  • Razumijem kako mozak mog djeteta funkcionira i koristim to da mu pomognem nositi se s izazovima i biti uspješniji.

  • Imam više vremena za sebe i osjećam se povezanije sa svojim djetetom.

program podrške za roditelje
program podrške za roditelje

Svako dijete prirodno voli učenje, a onda to često u školskom sustavu izgubi. Ipak, postoje stvari koje mi kao roditelji možemo napraviti kako bi im dali dovoljno podrške da oni mogu prevladati teške školske situacije i naučiti kako biti bolji učenici. A sve to zapravo je jako jednostavno i svatko to može, samo mu je potrebno nekoliko praktičnih alata, znanje i trud.

Što dobivam kupnjom programa?

pomoć za učenje
pomoć za učenje
prva pomoć za učenje
prva pomoć za učenje
prva pomoć za učenje
prva pomoć za učenje
vodič za učenje za djecu
vodič za učenje za djecu
prva pomć za učenje
prva pomć za učenje
prva pomoć za učenje
prva pomoć za učenje

Cijena programa iznosi €70

BONUS: poseban popust za sve sudionike Prve pomoći za učenje na Pomozi mi da naučim sam - koji je kompletan program za mame superučenika koje žele o školi i učenju žele znati puno više i pripremiti djecu na još svjetliju budućnost i mala knjižica u pdf-u koja će vam pomoći regulirati korištenje ekrana s vašim djetetom, koji imaju jako štetan utjecaj na učenje. Za kupnju ovaj tjedan na poklon dobivate ovomjesečni pristup (u vrijednosti od 17 €) klubu Mama superučenika posve besplatno.

Što o programu kažu mame poput vas?

"Program mi je stvarno pomogao u tome da shvatim kako funkcionira dječji mozak i da vika ne funkcionira, imam prvašića koji stalno odugovlači s pisanjem zadaće pa i kada sjedne pisat digne se 100 puta, em u u wc, pa je gladan, pa žedan itd. Ono što sam naučila zapravo je i meni olakšanje jer sam do sada smatrala da je to moja odgovornost i moja krivica ako ne napiše zadaću, a pogotovo ako ne napiše sve točno. Upišite nećete požaliti! Puno će vam olakšati svakodnevni život!" A.P.

"Nisam nikad razmišljala o tome što se događa u njegovoj glavi dok ja sto puta ponovim da napiše zadaću, ovo mi je baš pomoglo! Najvrednijim smatram to što se mogu napokon malo opustiti oko te škole! Hvala vam puno! Priča iz kluba je baš zabavna i ovaj poklon nam je baš dobro došao!" Suzana

"Bez ovog programa nikad ne bi shvatila što se krije iza njegove frustracije sa školom, a posebno zadaćom oko koje se stalno raspravljamo. Kroz dodatne zadatke sam shvatila kako je moje iskustvo u djetnjstvu utjecalo na njega, sad mi je sve puno jasnije. Za nas je sada počelo posve novo razdoblje u njegovom školovanju, hvala vam na tome! I ja sam se dvoumila, ali sad mi je tako drago što sam poslušala ovaj program jer mi je donio takvo olakšanje. " S.R.

"Kod nas su igrice bile veliki problem, a toga nismo bili ni svjesni. Čim oduzmem igrice i mobitel, odmah kreće vikanje i plakanje, da ne govorim o tome da onda od učenja nije bilo ništa i samo smo se svađali. Najvrednijim smatram to što sad znam zašto to radi pa mogu puno bolje reagirati i manje se svađamo. " Ana

Kako izgleda program Prva pomoć za učenje?

Nakon ovog programa osjećat ćete se sigurnije u komunikaciji s djetetom jer ćete znati na koji način postići da vas dijete zaista čuje. Škola će dobiti novi smisao, a dijete će postati samostalnije i samopouzdanije pri susretu sa svojim školskim obavezama jer će razvijati samoregulaciju i vještine učenja.

Program je pripremljen unaprijed, tako da ulazite u virtualnu učionicu u kojoj su već unaprijed snimljene sve lekcije i ispod lekcija pripremljen dodatni sadržaj koji možete preuzeti, tako da je idealan za one roditelje koji žele u miru i samostalno prolaziti svojim tempom sve lekcije. Sve video lekcije i pdf-materijali vam postaju trajno dostupni (dok program postoji).

Tko sam ja i zašto sam kreirala ovaj program?

Ja sam Angela Bralić, magistra edukacije povijesti i hrvatskog jezika i književnosti i vodim obrt za edukaciju i savjetovanje Clio's dreams.

Kroz sva svoja iskustva u radu u školi, a onda s djecom i roditeljima, otkrila sam koji su najčešći problemi sa školom i učenjem i kako ih možemo riješiti jednostavno malim svakodnevnim promjenama u načinu komunikacije koristeći nova znanja o dječjem razvoju, ali i znanja o sebi. Svi programi nastali su na temelju stvarnih situacija i iskustava i svima koji su ih dosad isprobali omogućili posve novu perpektivu na školu i učenje i opušteniji odnos prema školi!

magistra edukacije Angela Bralić
magistra edukacije Angela Bralić

Recite DA školi s manje stresa i uspješnijem učenju kroz Prvu pomoć za učenje!