Pomozi mi da naučim sam

Online program podrške za sretno i samostalno učenje kojim će dijete postati samopouzdanije i sretnije s učenjem, a vi ćete se osjećati opuštenije, prestati brinuti i znati što se događa u glavi djeteta

Uz ovaj program saznajete kako izgleda škola iznutra, što se događa u glavi vašeg djeteta dok uči, što reći kada ne želi učiti i kako potaknuti razvoj vještina i samoregulaciju učenja kako bi dijete uspješno prelazilo na sljedeću stepenicu u svom razvoju .

 • Želim da moje dijete nauči kako biti uspješno u budućnosti, a ne samo bubati nepotrebne stvari!

 • Ne znam kako da uvjerim dijete da je važno učiti za sebe, a ne samo za ocjene.

 • Voljela bih da moje dijete ima više samopouzdanja i da zna ići dalje i kada je teško.

 • Brinem se da kroz školovanje neće uspjeti razviti sve svoje potencijale i neke vještine važne za život, a ne samo školu.

 • Imam predškolca i jako se brinem kako ćemo se prilagoditi kad čujem sva loša iskustva! Želim znati što nas zaista čeka i može li škola biti i zabavna i korisna, a ne samo napor?

 • Gubim vrijeme na rasprave s djetetom i novac na instrukcije da riješim problem, koji se stalno iznova opet javlja.

 • Ne znam kako nagovoriti dijete da treba učiti ili pisati zadaću.

pomozi mi da naučim sam
pomozi mi da naučim sam

Ovaj program je za vas ako se pronalazite u nekim od sljedećih rečenica:

Što možete očekivati nakon programa:

 • Moje dijete samostalno piše zadaću, a ja znam kako mu zaista pomoći ako zapne, bez da gubim puno vremena na to!

 • Škola može biti zabavna i korisna, a ako je ponekad teška, znamo kako se nositi s tim. Moje dijete ima više samopouzdanja, zna se bolje motivirati, koncentrirati i otpornije je.

 • Osjećam se sigurnije, nisam opterećena školskim zadacima i znam kako pomoći djetetu da bude uspješno i zadovoljno u školi.

 • Ne moram stalno nagovarati dijete da uči, ono to čini samo.

 • Moje dijete zna zašto uči, a to nisu samo ocjene.

 • Imam povjerenja u to da moje dijete razvija vještine koje će mu biti korisne za uspješan i sretan život u budućnosti.

 • Razumijem kako mozak mog djeteta funkcionira i koristim to da mu pomognem nositi se s izazovima i biti uspješniji.

 • Imam više vremena za sebe i osjećam se povezanije sa svojim djetetom.

program podrške za roditelje
program podrške za roditelje

Ne postoje djeca koja ne mogu voljeti učenje. Postoje samo djeca koja nisu razvila svoje vještine učenja. Ovaj program otkriva koje su to vještine, kako poticati njihov razvoj kod djece i koje su tajne onih učenika koji se u školi osjećaju ne samo uspješno, nego i sretno.

Što dobivam kupnjom programa?

Cijena programa iznosi €177, čime dobivaš trajni pristup cijelom programu + bonus sadržajima.

6.DIO - BONUS sadržaj: dodatna predavanja i sadržaji koji će se stalno nadopunjavati, a prva tema za travanj bila je utjecaj ekrana na učenje i probleme s pažnjom kod djece. Kako dodatni sadržaj bude rastao, cijena i vrijednost programa će se povećavati, ali kada jednom kupite program po svojoj cijeni, sav taj dodatni sadržaj i vrijednost dobivate trajno besplatno.

Pohađanje tvog programa mi je otvorilo toliko toga. Kroz program nisam samo dobila uvide o tome kako moje dijete može lakše učiti, nego sam i ja mnogo naučila o sebi.Program je jako lijepo koncipiran, koncizan je, poučan, i ono meni najbitnije - primjenjiv.

Iako je moje dijete predškolac, odmah sam sada isprobala neke alate koje si nam dala, i wow. To funkcionira.

Beskrajno ti zahvaljujem što si ovakvo što kreirala, ovo je bilo potrebno kako bi svakom roditelju i djetetu olaksalo ono čime smo vezani vecim dijelom vremena koje prati odrastanje i sazrijevanje. Škola nije dobra ni loša, ona samo je. A na nama je da olakšamo našoj djeci i poznavajući način na koji njihov mozak funkcionira, uz Angelin program, svaki je izazov lakši."

- Ivana

Što mame poput vas kažu o programu?

Kako izgleda program Pomozi mi da naučim sam?

Nakon ovog programa osjećat ćeš se sigurnije u komunikaciji s djetetom jer ćeš znati zašto nešto radiš i što želiš postići. Škola će dobiti novi smisao, a dijete će postati samostalnije i samopouzdanije pri susretu sa svojim školskim obavezama jer će razvijati samoregulaciju i vještine učenja.

pomozi mi da naučim sam online program za roditelje
pomozi mi da naučim sam online program za roditelje
kako razgovarati s uciteljima
kako razgovarati s uciteljima
mozak i učenje kako pomoci djetetu
mozak i učenje kako pomoci djetetu
problemi sa školom
problemi sa školom
pomoć s učenjem
pomoć s učenjem

Program je pripremljen unaprijed, tako da ulazite u virtualnu učionicu u kojoj su već unaprijed snimljene sve lekcije i ispod pojedinih lekcija pripremljen dodatni sadržaj koji možete preuzeti, tako da je idealan za one roditelje koji žele u miru i samostalno prolaziti svojim tempom sve lekcije, a za sva dodatna pitanja sam ja tu za vas unutar virtualne učionice ili putem emaila. Sve video lekcije i pdf-materijali vam postaju trajno dostupni (dok god program postoji).

utjecaj ekrana i pažnja
utjecaj ekrana i pažnja

Tko sam ja i zašto sam kreirala ovaj program?

Ja sam Angela Bralić, magistra edukacije povijesti i hrvatskog jezika i književnosti i vodim obrt za edukaciju i savjetovanje Clio's dreams.

Kroz 5 godina iskustva u radu s djecom, radu u nastavi s djecom u osnovnim i srednjim školama, te i u razrednim odjelima djece s posebnim potrebama, uvidjela sam da postoji nešto zajedničko onim učenicima za koje nam se čini da im je škola lagana, koji su u školi uspješni i koji vole učenje. Ono što im je zajedničko je da imaju razvijene vještine koje im omogućuju da sami reguliraju sebe i svoje učenje te koriste strategije učenja.

Iako je rad u učionici za mene svaki dan ulazak u moju najprirodniju ulogu, uvidjela sam da je djeci (i roditeljima) potrebno puno više podrške izvan učionice kako bi mogli pomoći djetetu razvijati upravo te vještine učenja za bolje i lakše napredovanje u skladu sa školskim obavezama, ali i svojim potencijalima. Istodobno, te vještine korisne su svima nama, svaki dan i puno više od bilo kakvih ocjena utječu na naš uspjeh u budućnosti.

Zbog toga sam otvorila svoj obrt, a svoja znanja iz psihologije učenja, razvojne i roditeljske psihologije s diplomskog studija za magistru edukacije stalno dodatno usavršavam znanjem iz područja neuroznanosti i najnovijim istraživanjima o dječjem razvoju i mozgu i povezujem ih s iskustvom u radu s djecom i roditeljima. Program sam kreirala kako bi roditelji imali mjesto na kojemu će potražiti podršku koja trajno rješava njihove najčešće probleme sa školom i učenjem, jer će dijete naučiti kako učiti, postati samostalnije i zadovoljnije, a time će se smanjiti potreba za kratkoročnim rješenjima kao što su instrukcije te uštedjeti puno vremena i živaca koji se gube na natezanje oko učenja.

magistra edukacije Angela Bralić
magistra edukacije Angela Bralić

Rijetko kada radi se samo o jednoj vještini koja nam treba za sretnu budućnost, uvijek je u pitanju splet tih vještina. Saznajte na kojoj se stepenici moje piramide učenja nalazi vaše dijete i kako mu pomoći da prijeđe na sljedeću.