Dobro došli

Ilustracije i edukacije koje ohrabruju i poučavaju.
clios dreams edukacije i ilustracije

Ja sam Angela, magistra edukacije, profesorica povijesti i književnosti, supruga i feministica, umjetnica i poduzetnica. Još kao djevojčica obožavala sam knjige, crtanje, čitanje i maštanje. Za mene je škola uvijek bila sigurno mjesto, mjesto gdje rat prestaje, odrasli znaju što i zašto treba napraviti i mjesto na kojemu vrijede pravila koja stvaraju bolji svijet. Svijet kulture, učenja, podržavanja i uključenosti.

Trenutno sam u virtualnom svijetu poznatija kao Clio i vodim mali obrt za edukaciju i motivaciju kojemu je cilj da djeca vole učenje i da od svog obrazovanja dobiju najviše u odnosu na svoje potencijale!

Moj projekt temeljen je na mom obrazovanju i profesionalnom iskustvu u osnovnim i srednjim školama, u gimnazijskim i različitim strukovnim razredima. Kao magistra edukacije posjedujem brojna znanja iz roditeljske i dječje psihologije i pedagogije, a kao stručnjak iz društveno-humanističkog i umjetničkog područja imam mnogo širu sliku funkcioniranja društva i pojedinca. Zbog toga iskreno progovaram o problemima u školstvu i društvu i pomažem roditeljima i djeci pronaći prave strategije u prevladavanju školskih i društvenih izazova koje uočavam u kontaktu s učenicima i roditeljima.

Cilj mi je i popularizirati povijest i književnost i naučiti kako ta znanja koristiti u svakodnevnom životu i stvaranju bolje budućnosti. Danas shvaćamo kako je za kvalitetan život potrebno dobro shvaćati sebe i svijet, a najbolji način za to su upravo znanja koja dolaze iz ovih područja.

Svestrana sam osoba i volim kada se stvari rade kako treba, a ne polovično. Zbog toga je Clio's dreams je spoj umjetnosti, znanosti, povijesti, književnosti i moderne psihologije i pruža sveobuhvatan pristup koji polazi od srži problema koje imamo. Clio kroz ilustracije priča priče iz prošlosti koje ohrabruju, a kroz priručnike i edukacije pruža dublji uvid i strategije za rješavanje problema današnjice i stvaranje bolje budućnosti!

OBRT ZA EDUKACIJU, SAVJETOVANJE I DIZAJN

CLIO'S DREAMS

Iako su se ulaskom u učionicu mnogi moji snovi ostvarili, osjećala sam da teško funkcioniram u sustavu i da mi je potrebno više slobode kako bih zaista mogla pomoći djeci i roditeljima da otkriju strategije kojima mogu poboljšati svoj odnos sa školom i lakše prevladati školske probleme. Osim ilustracija koje ohrabruju djecu, u priprem su edukacije i materijali za roditelje, sve koji rade s djecom i radionice za djecu.

clio' sdreams edukacije i ilustracije koje ohrabruju i poučavaju škola učenje

CLIO U MEDIJIMA

Elegant.hr -

Uz Clio's dreams učenje nikad nije bilo zabavnije.

Journal.hr -

Ovi edukativni posteri idealan su božićno poklon.

clio ilustracije

ILUSTRACIJE

Clio ilustracije povijesnih i književnih ličnosti su:

  • porukom i izgledom prilagođene djeci

  • podsjećaju djecu svakodnevno na važne životne vrijednosti

  • potiču znatiželju

  • inspiriraju

  • imaju estetsku, emotivnu i edukativnu vrijednost

  • tiskane na profesionalnom visokokvalitetnom polusjajnom ili premium mat papiru

  • nastaju na temelju neke povijesne fotografije, skicu ručno izrađujem, a zatim digitalno oblikujem i odabirem edukativni tekst ili poruku

  • tekst se može personalizirati

  • uz narudžbu iz kolekcija povijesnih i književnih ličnosti stiže kao dio kompleta jedna ilustracija na dar na 220 gr običnom kvalitetnom A3 papiru

frida kahlo clio s dreams
POTIČU I POUČAVAJU

EDUKACIJE I LITERATURA

clios dreams edukacije  dnevnik knjige e book

Clio studio priprema uvijek nove projekte kojima je cilj osnažiti roditelje kako bi mogli biti podrška djeci u prevladavanju izazova sa školom i učenjem. U pripremi su edukacije za roditelje koje pomažu kod djece razvijati samostalnost, odgovornost, samopouzdanje, kreativnost i brojne druge, za 21.stoljeće važne karakteristike i vještine. Sudjelujte u postavljanju važnih pitanja i priključite se sve većoj i inspirativnijoj Clio zajednici na besplatnom newsletteru i Instagramu.

Instagram

Workstation
Waterfall between rocks
Trees with snow
Tree buds
Tiger drinking water
Tall well preserved buildings

Na Instagram profilu dijelim s vama redovito savjete i inspirativne priče iz prošlosti. Pridruži nam se!

clio stalno priprema nešto novo! Kako bi bila u toku s novostima, prijavi se na newsletter!

clios dreams eduakcije