Motivacijska majstorica

za mame superučenika koje žele da njihovo dijete nauči kako učiti i kako može utjecati na svoj školski uspjeh, znanje, ali i budućnost!

Uz ovaj online program saznajete kako funkcionira mozak kada uči, što su i kako podržati strategije učenja, a posebno što možemo napraviti kada se djetetu ne da. Učimo o motivaciji i kako djecu svaki dan možemo motivirati kroz svakodnevne razgovore i aktivnosti, ali dobivate i 5 posebnih načina s više od 20 strategija koje dijete može koristiti kada ne može započeti ili nastaviti učenje te knjižicu za dijete kojom ono samostalno uči o tome kako biti bolji učenik!

 • Moje dijete često kaže da mu se ne da učiti ili pisati zadaću.

 • Škola mu zna biti dosadna ili bezveze.

 • Uglavnom uči samo za ocjene ili ga stalno moram upozoravati da uči.

 • Dijete škola ne zanima i puno mu je važnije provesti vrijeme igrajući se ili na mobitelu.

 • Ne znam kako objasniti djetetu što napraviti kada želi odustati ili ne može započeti zadatak.

 • Dijete uči samo za to da nešto dobije, rijetko uči za znanje i zabavu.

mama motivacijska majstorica
mama motivacijska majstorica

Ovaj program je za vas ako se pronalazite u nekim od sljedećih rečenica:

Što možete očekivati nakon programa:

 • Bolje razumijem svoje dijete i znam koje rečenice reći kada mu se ne da učiti.

 • Znam kako potaknuti interes za učenje.

 • Razumijem kako mogu koristiti nove načine kako bih kod djeteta potaknula vještine učenja, posebno motivaciju.

 • Razumijem kako mozak mog djeteta funkcionira i koristim to da mu pomognem nositi se s izazovima i biti uspješniji.

 • Osjećam se povezanije sa svojim djetetom i stvaramo zajedničke interese.

 • Moje dijete otkriva ponovno smisao učenja i počinje znati zašto uči i kako nešto novo naučiti.

program podrške za roditelje
program podrške za roditelje

Možda ste frustrirani ili zabrinuti jer vam se čini da dijete od škole ne može dobiti dovoljno, kad ga jednostavno ne zanima ili uči tek jer ga je netko natjerao ili nagovorio. Možda ponekad i uči, kad mu zaprijetite ili oduzmete mobitel, ali voljeli biste da se zna i samo motivirati za učenje jer se ne želite stalno udaljavati od djeteta.

Kada mi odrasli naučimo kako mozak uči i koje su to zapravo strategije koje dijete može koristiti, to se može promijeniti! U ovom programu učim te kako dati djetetu dovoljno podrške da ono može samostalno prevladati teške školske situacije i naučiti kako biti bolji učenik. Sve to zapravo je jako jednostavno i svatko to može, samo mu je potrebno nekoliko praktičnih alata, znanje, trud i malo vremena.

Što dobivam kupnjom programa?

pomoć za učenje
pomoć za učenje
motivacijska majstorica
motivacijska majstorica
mama motivacijska majstorica
mama motivacijska majstorica
vodič za učenje za djecu
vodič za učenje za djecu

Cijena programa iznosi €77.

BONUS: pdf radni materijali koji će vam pomoći razviti strategije učenja kod djece, napisani baš za djecu, kako bi i samostalno mogli učiti kako učiti, dodatni video koji govori o tome kako pohvaliti dijete dok uči tako da potičemo samopouzdanje s posebnim osvrtom na odnos prema školskim ispitima te poseban popust na moje druge programe i ilustracije.

Kako izgleda program Motivacijska majstorica?

Nakon ovog programa osjećat ćete se sigurnije u to što želite da vaše dijete nauči i kako mu pomoći da to i ostvari, za trajni, intelektualni, emotivni i školski uspjeh. Škola će dobiti novi smisao, a dijete će postati samostalnije i samopouzdanije pri susretu sa svojim školskim obavezama jer će razvijati samoregulaciju i vještine učenja.

Program je pripremljen unaprijed, tako da ulazite u virtualnu učionicu u kojoj su već unaprijed snimljene sve lekcije i ispod lekcija pripremljen dodatni sadržaj koji možete preuzeti, tako da je idealan za one roditelje koji žele u miru i samostalno prolaziti svojim tempom sve lekcije. Sve video lekcije i pdf-materijali vam postaju trajno dostupni (dok program postoji).

Tko sam ja i zašto sam kreirala ovaj program?

Ja sam Angela Bralić, magistra edukacije povijesti i hrvatskog jezika i književnosti i vodim obrt za edukaciju i savjetovanje Clio's dreams.

Kroz sva svoja iskustva u radu u školi, a onda s djecom i roditeljima, otkrila sam koji su najčešći problemi sa školom i učenjem i kako ih možemo riješiti jednostavno malim svakodnevnim promjenama u načinu komunikacije koristeći nova znanja o dječjem razvoju, ali i znanja o sebi. Svi programi nastali su na temelju stvarnih situacija i iskustava i svima koji su ih dosad isprobali omogućili posve novu perpektivu na školu i učenje i opušteniji odnos prema školi!

magistra edukacije Angela Bralić
magistra edukacije Angela Bralić

Postanite mama superučenika uz program Motivacijska majstorica!